ÖN

Özsever Express Nakliyat

9.9 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 18 Ekim 2021
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / PENDİK
Bu hafta 22 kişi iletişime geçti.
71 Müşteri Değerlendirmesi, 88 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 1071 Kişi
  • 7 - 80 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 1070 Kişi
  • 7 - 81 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 1070 Kişi
  • 7 - 81 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 1069 Kişi
  • 7 - 81 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 1067 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 62 Kişi

Özsever Express Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - MARDİN > İSTANBUL

Mardin Artuklu’dan eşyalarımızı sözleştiğimiz saatte aldılar. Asansörle indirdiler. Eşyalarımıza zarar gelmeden İstanbul’a taşıdılar. 3 saatte eşyalarımızı yerleştirip ve kurulumunu temiz bir şekilde yaptılar. Her aramada cevap verdiler. Güvenilir bir firma. Tüm ekibe teşekkür ederim. Ellerine sağlık. İşleri rast gitsin.


1 Eylül 2024

Mükemmel 10 - EDİRNE > İSTANBUL

Edirne'den İstanbul'a sorunsuz bir şekilde taşındık. Tüm taşınma süreci Harun bey ile ilk konuştuğumuz şekilde tam zamanında yapıldı. Eşyaların paketlenmesi ve kurulumu sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Zarar gören eşyamız olmadı, daha önce birkaç defa sökülüp takılmaktan dolayı sallanan çocuk odası dolabımızı da ilk günkü gibi sağlamlaştırdılar. Kısacası ülkemizde ciddi problem olan nakliyat sektöründe güvenilecek bir firma buldum. Uçtan uca sorunsuz bir taşınma deneyimi yaşattıkları için Harun bey ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ederim.


26 Ağustos 2024

Mükemmel 10 - ÇORUM > İSTANBUL

Ellerine sağlık çok teşekkür ederim. Allah razı olsun emeği geçenlerden. Özellikle Hamza'ya teşekkür ederim.


22 Ağustos 2024

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ŞANLIURFA

Güvenle tercih edebileceğiniz bir nakliye firması. Firma sahibi fırat bey çok ilgili ve işinin ehli. Hiç bir eşyamız zarar görmeden ve zamanlama sıkıntısı olmadan nakliye işlemlerimiz tamamlandı. Tekrar taşınmamız gerekirse yine kendilerini tercih edeceğim. Hiç düşünmeden eşyalarınızı güvenle emanet edebilirsiniz. Bu zamanda böyle güvenilir firma bulmak zor.


19 Ağustos 2024

Mükemmel 10 - SAMSUN > İSTANBUL

Samsun'dan İstanbul'a taşınmamız sırasında yardımcı olan ÖZSEVER NAKLİYAT ekibine özellikle Harun-Fırat kardeşlere teşekkür ederiz. Kesinlikle tavsiye ederim. Hiçbir güven sorunu olmadan, titiz, düzenli paketleme yapılarak taşınma işlemimiz yapılmıştır.


5 Ağustos 2024

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SAMSUN

Fırat Bey ve Harun Bey’e verdiği hizmetten dolayı çok teşekkür ederim. Hiç sorun yaşamadık her şey istediğimiz ve konuştuğumuz gibi oldu. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.


5 Ağustos 2024

Mükemmel 10 - MARDİN > İSTANBUL

Öncelikle taşıma sırasında yapılan hassasiyet, ilgi alaka için tüm ekibe teşekkürler, eşyalar sorunsuz taşındı. Çevremde ihtiyacı olana şüphesiz tavsiye edeceğim bir şirket.


29 Temmuz 2024

Mükemmel 10 - İZMİR > İSTANBUL

İzmir'den İstanbul'a eşyalarımı taşıdılar her şey için çok teşekkür ediyorum. Fırat bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum, herkese buradan tavsiye ediyorum kafanızda soru işaretleri kalmasın içiniz rahat olsun.


21 Temmuz 2024

Mükemmel 10 - İSTANBUL > HAKKARİ

Eğer bu yorumu okuyorsanız başka yorum bile okumanıza gerek kalmadan TERCİH EDİN. Enakliyat sayesinde Fırat Bey’e İstanbul-Şemdinli arası taşımamı yaptırdım. Arkadaşlarımız da Yüksekova ve Adıyaman’a taşıttı. Onların ve bizim adımıza bu yorumu yazıyorum. Başta Hakkari’nin hangi ilçesine, ne zaman gideceğimiz bile belli olmadan uygun fiyatla güvenilir taşıma garantisi verip bizden haber beklediler. Belli olduktan sonra ne zaman taşınacağını yine bize göre ayarladılar. Biz ne dediysek öyle oldu. Eve girdikleri andan itibaren eşyalara elimizi bile sürdürmeden tüm demontaj, montaj, kurulum, taşıma tüm işleri çok temiz ve sağlam şekilde yaptılar. Bu devirde, bu kadar uygun fiyatlı ve en önemlisi GÜVENİLİR bir nakliye yaptırmak çok zorken başta Fırat Bey’in ve emeği geçen herkesin sayesinde hiç sıkıntı yaşamadık. Mutlaka tercih edin, asla pişman olmayacaksınız. Her zaman tercihimiz olacak. Herkese eşim ve ben adıma teşekkür ederiz.


11 Temmuz 2024

Çok memnun kaldık elinize kolunuza sağlık teşekkür.


4 Temmuz 2024

Mükemmel 10 - ŞANLIURFA > İSTANBUL

Özsever Express nakliyattan Fırat beye desteği için çok teşekkür ederim. Eşyalarımın Şanlıurfa'dan İstanbul'a taşınması konusunda çok yardımcı oldular söyledikleri gün ve saatte gelip taşıma işlemine başladılar. Stresli olan bu süreci gerçekten çok iyi yönettiler. Eşya tesliminde de sürekli güler yüzlü davrandılar, Evden eve nakliyat sektöründe bu kadar başarılı firma bulmak çok zor. Fırat bey işinin ehli ve tavırlarıyla tam bir beyefendi. Taşınacaklara tavsiye ediyorum. Teşekkür ederim Fırat bey ve ekip arkadaşlarına.


30 Haziran 2024

Mükemmel 10 - GAZİANTEP > İSTANBUL

Öncelikle her şey için çok teşekkür ederim eşyalarımı güzel bir şekilde paketlemişler ve ben Gaziantep’te değildim biraz düşünceliydim acaba bir şey olur mu olacak mı ama bir şey olmamış teslim aldım eşyalarımı herkese rahatlıkla tavsiye ederim.


29 Haziran 2024

Mükemmel 10 - MARDİN > İSTANBUL

Özsever Nakliye Özellikle Fırat Kardeşim üst düzey bir insan ve üst düzey bir firma ilgi alaka müşteri ile diyalog eşyalar konusunda hassasiyet ve paketlemelerde mükemmel özellikle her durumda bilgi aktarımı üst seviye her bir parçaya önem verme ve tek tek parçaları açıklama konusunda mükemmel Allah onlardan razı olsun sadece oturup izlemek yeterli olur.


29 Haziran 2024

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ARTVİN

Paketleme güzeldi eşyalar 1400 km yol geldi zararsız hallettik. Bundan sonraki taşınmalarımızda da güzel bir aile işletmesi olan Özsever nakliyatı kullanacağız kesinlikle.


6 Haziran 2024

Mükemmel 10 - İSTANBUL > RİZE

Öncelikle her şey için çok teşekkürler Özsever nakliyat ailesine. Eşyalarıma biraz ekleme oldu ama hiç sıkıntı veya gürültü çıkarmadan anlaştık, herkese tavsiye ediyorum mutlaka taşınmalısınız ☺️🙏


5 Haziran 2024

Mükemmel 10 - BEYKOZ > KARTAL

Sorunsuz ve güzel bir taşıma oldu. Çok özverililer. Gözü kapalı güvenebilirsiniz.


5 Haziran 2024

Paketleme, zamanlama ve hizmet çok kaliteli. İnsanlar işinde başarılı ve tecrübeli. Herkese tavsiye ederim.


26 Mayıs 2024

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KADIKÖY

Muhteşem işçilik, hızlı ve güvenilir bir taşıma oldu, çok memnun kaldım. Bütün eşyaları tek tek paketleyip yerleştirdiler. Çalışanlar güler yüzlü ve çok iyi insanlar, alt kat komşumuz taşındığımızı anlamadı bile o kadar sessiz bir taşınma oldu, tavsiye ediyorum.


24 Mayıs 2024

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > TUZLA

10 numara bir hizmet oldu, gelen tüm arkadaşların ellerine sağlık. Gayet temiz düzgün taşıdılar. Eksik gördükleri yerleri sözleşmede olmamasına rağmen yardımcı olup düzelttiler. Tekrardan teşekkür ediyorum.


23 Mayıs 2024

Çok iyi 8.1 - İSTANBUL > RİZE

İşlerini düzgün yapmaya çalışıyorlar. Söyledikleri tarihte teslim ettiler.


29 Nisan 2024